Maatwerkreizen voor u en uw relaties

AZ Exclusive Travel biedt u uiteenlopende invullingen voor uw zakelijke reizen:
alle mogelijke vluchten, de beste hotels, verschillende soorten transfers (privé auto, helicopter, VIP bus),
uiteenlopende restaurants en desgewenst assistentie ter plaatse. Ook bent u voor het boeken van uw privéjet aan het juiste adres.

Zakenreizen

We kunnen u helpen en adviseren met het samenstellen van uw route aan de hand van bestaande lijndiensten. Met behulp van ons wereldwijde netwerk brengen we de beste routedeals en meest effectieve vluchtschema’s in kaart. Uiteraard kan uw reis van begin tot eind, inclusief vervoer en topaccommodatie op locatie, door ons worden verzorgd.

Special Events

Er zijn vele internationale events die uitermate geschikt zijn om met uw zakenrelaties of collega’s naar toe te gaan, een uitgelezen mogelijkheid voor klantenbinding, motivatie of beloning. Denk hierbij aan het regelen van tickets, een privéjet, hotel, transfers, restaurant en desgewenst begeleiding ter plaatse.

Incentives

Wij zetten iets bijzonders neer. Als u met uw bedrijf een spetterende incentive wilt laten verzorgen, dan biedt AZ Exclusive Travel u daarvoor diverse mogelijkheden.

Uiteraard wordt het evenement voor u op maat samengesteld naar een bestemming die u bepaalt. Voor de vluchten kunt u kiezen tussen lijnvluchten, economy of business class, of voor een privé vliegtuig, die uw groep naar uw bestemming brengt. Het vervoer ter plekke, de hotels of andere accommodatie, de maaltijden, alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld. De verdere invulling van het programma wordt in overleg met u samengesteld en kan bestaan uit teambuildingsactiviteiten, excursies, diners in op bijzondere locaties, optredens van zangers en andere artiesten, enz.